Política de privacitat

TITULAR DE LA WEB

 • Nom del titular: Dº/Dª MARTA RICOU RIBÓ (d’ara endavant CASA MANELA).
 • DNI: 78072003K
 • Adreça: Carrer Major 23, 25580 – ESTERRI D’ÀNEU
 • Correu electrònic: info@casamanela.com
 • Lloc web: https://www.casamanela.com/

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Dades de contacte del responsable: Marta Ricou Ribó i correu electrònic de contacte info@casamanela.com

 

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercitar els teus drets: Pots adreçar una comunicació per escrit al domicili social d’CASA MANELA o a l’adreça de correu electrònic indicada a l’encapçalament d’aquesta pàgina, incloent en tots dos casos fotocòpia del DNI o un altre document identificatiu similar, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podreu preguntar a CASA MANELA està tractant les vostres dades.
 • Dret a sol·licitar-ne la rectificació (en cas que siguin incorrectes).
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, cas en què únicament seran conservats per CASA MANELA per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a oposar-te al tractament: CASA MANELA deixarà de tractar les dades de la manera que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
 • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra signatura, CASA MANELA et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
 • Dret a esborrar les dades: i excepte imperatiu legal s’esborraran després de la confirmació.
 

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

Possibilitat de retirar el consentiment: en cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control Si consideres que hi ha un problema amb la manera com CASA MANELA està manejant les teves dades, pots dirigir les teves reclamacions al Responsable de Seguretat de CASA MANELA (indicat a dalt) oa l’autoritat de protecció de dades que correspongui, i l’Agència Espanyola de Protecció de Dades,la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les vostres dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades al Lloc Web. Només has d’enviar un correu electrònic a info@casamanela.com i sol·licitar-ho.

Conservació de les dades

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

Datos de los clientes del sitio web: El període de conservació de les dades personals variarà en funció del servei que el client contracti el nostre lloc web.

 • 4 anys: Llei sobre Infraccions i Sancions a l’Ordre Social (obligacions en matèria d’afiliació, altes, baixes, cotització, pagament de salaris…); Arts. 66 i seg. Llei General Tributària (llibres de comptabilitat…);
 • 5 anys: Art. 1964 Codi Civil (accions personals sense termini especial)
 • 6 anys: Art. 30 Codi de Comerç (llibres de comptabilitat, factures…)
 • 10 anys: Art. 25 Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.
 

Dades dels subscriptors al feed per e-mail: Des que lusuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que lusuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades d’usuaris pujades per Bisnis a pàgines i perfils a xarxes socials: Des que lusuari ofereix el seu consentiment fins que el retira.

Secret i seguretat de les dades

CASA MANELA es compromet a la utilització de les dades, a respectar-ne la confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reial decret 1720/ 2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desplegament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. ​

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formularis són veraces, quedant obligat a comunicar-ne qualsevol modificació.

Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon a la teva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més, has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a CASA MANELA com a titular de CASA MANELA, o a tercers amb motiu de la utilització de dit.

Bretxes de seguretat

CASA MANELA adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi.

No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són completament fiables i que, per tant, CASA MANELA no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o als seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.

Tot i això, per tractar de garantir la seguretat i privadesa de les teves dades personals, AjudaWP disposa d’un sistema de vigilància de seguretat actiu que informa de cada activitat dels usuaris i possibles bretxes en la seguretat de les dades dels usuaris. En cas de detectar-se alguna bretxa, Bisnis es compromet a ​  informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

 

QUINA INFORMACIÓ RECAPTEM DELS USUARIS I PER A QUÈ ELS UTILITZEM

Tots els productes i serveis oferts al lloc web CASA MANELA remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per efectuar registres dusuari, subscripció a newsletter i/o en algun cas comandes de compra.

Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les dades personals amb els fins indicats. Teniu dret a revocar el vostre consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web y hosting:  CASA MANELA compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats als servidors que CASA MANELA ha contractat a SiteGround España.

Dades recollides a través del web: Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporades als corresponents fitxers de què CASA MANELA és titular.

 • Ens arribarà la teva IP, que serà utilitzada per comprovar l’origen del missatge per tal d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen al lloc web des de la mateixa IP), així com a dades relatives al seu ISP.
 • Així mateix, podràs facilitar-nos les teves dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats a la secció de contacte.
 

Formulari de comentaris o contacte: A la web hi ha la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Hi ha una galeta que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari perquè no hagi de tornar a introduir-les a cada nova visita ia més es recullen internament l’adreça de correu electrònic, nom, web i l’adreça IP.

Les dades estan emmagatzemades als servidors de SiteGround Spain S.L.

Registre d’usuaris: No s’admeten tret de petició expressa.

Les dades estan emmagatzemades als servidors de SiteGround Spain S.L.

Recopilaríem informació sobre tu durant el procés de pagament a la nostra botiga. Aquesta informació podria incloure, i no només això, el teu nom, adreça, correu electrònic, telèfon, detalls de pagament i d’altres necessaris per poder processar les comandes. La gestió d’aquestes dades ens permetrà:

 • Enviar informació important del teu compte/comanda/servei.
 • Respondre les teves peticions, queixes i sol·licituds de reemborsament.
 • Processar pagaments i evitar transaccions fraudulentes.
 • Configurar i administrar el teu compte, donar-te servei tècnic i de client i verificar la teva identitat.
 

Addicionalment, potser també recopilem la següent informació:

 • Ubicació i dades de trànsit (inclosa l’adreça IP i el navegador) si feu una comanda, o si necessiteu estimar impostos i costos d’enviament basats en la vostra ubicació.
 • Pàgines de producte visitades i contingut visualitzat mentre la vostra sessió està activa.
 • Els teus comentaris i ressenyes de productes si tries deixar-les.
 • Adreça d’enviament si demaneu costos d’enviament abans de fer la compra mentre la vostra sessió està activa.
 • Galetes essencials per fer el seguiment dels continguts de la cistella mentre la teva sessió està activa.
 • Correu i contrasenya del teu compte per permetre’t accedir al teu compte, si en tens un.
 • Si crees un compte guardem el teu nom, adreça i telèfon, per fer-los servir en les teves futures comandes.
 

Formularis de subscripció a Newsletter: CASA MANELA utilitza el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) de Mailchimp, empresa ubicada a Estats Units, que emmagatzema les teves dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. Pots anul·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que rebis

Correu electrònic: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és Siteground, i treballem també amb Google Inc, a través de GMAIL

Missatgeria instantània: CASA MANELA pot prestar servei a través de missatgeria instantània com, per exemple, WhatsApp, Facebook Messenger o Line sempre que l’usuari ho requereixi

Prestadors de serveis de pagament: Actualment https://www.casamanela.com/ no utilitza cap servei de pagament en línia.

 

Contingut incrustat des d’altres webs

Els articles de CASA MANELA poden incloure contingut incrustat (p.ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web. Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquest web.

Altres serveis: Certs serveis prestats a través del lloc web CASA MANELA poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Se’n fa indispensable la lectura i l’acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti.

Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-vos la informació o serveis que ens sol·liciteu.

 

Xarxes socials

 • Presència a xarxes: CASA MANELA compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.
 • Finalitat i legitimació: El tractament que CASA MANELA durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així, doncs, CASA MANELA podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, els seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes, així com prestar servei personalitzat d’atenció al client.
 • Extracció de dades: En cap cas CASA MANELA extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtingués puntual i expressament el consentiment de l’usuari.
 • Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, CASA MANELA t’ajudarà i aconsellarà amb aquesta finalitat en la mesura possibilitats.

 

Encarregats del tractament fora de la UE

 • Emmagatzematge i xifrat. CASA MANELA utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive.
 • Correu electrònic. El servei de correu electrònic de CASA MANELA es presta usant els serveis de Google Inc. a través de Google Apps.
 • Xarxes socials. CASA MANELA fa ús de les xarxes socials nord-americanes YouTube, Facebook i Twitter, Google+, Instagram i Linkedin a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent als seus servidors on CASA MANELA tracta les dades que, a través seu, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura CASA MANELA o comparteixen amb aquesta.
 • Prestadors de pagament. Actualment CASA MANELA no té activats mecanismes de pagament en línia

 

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i/o ús de CASA MANELA atribueix a qui el realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, aquest avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de CASA MANELA.

En la utilització de CASA MANELA l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués fer malbé la imatge, els interessos i els drets de CASA MANELA o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal CASA MANELA o que impedís, de qualsevol manera, la utilització normal de CASA MANELA.