Qui som?

Comerç de referència a Esterri d’Àneu des de fa més de 100 anys.

Casa manela és per als veïns i visitants

Un comerç de confiança

El comerç de CASA MANELA, amb més de 100 anys d’història, s’ha anat adaptant als nous canvis i al llarg del temps, ha modificat els productes que ha ofert als seus clients.

Casa Manela era aquell comerç de poble on es podia trobar una mica de tot, des d’espardenyes, vetes, fils i tota mena de granels (pasta, llegums, vins i licors, fruita i verdura …), que tenia amb la gent del poble i la gent d’Àneu la vocació de servei amb un client pròxim i amic.

Amb els moviments migratoris de les comarques de muntanya dels anys 60 i 70 i la visita dels primers estiuejants, la transformació cap a un altre tipus de productes es va fer necessària. La botiga es va orientar als sectors de la fotografia, les joguines, la llibreria, el quiosc de diaris i revistes, les gominoles i els souvenirs.

Posteriorment, amb la digitalització de la fotografia, dels llibres i de les publicacions, s’ha reorientat altre cop el plantejament del negoci incorporant serveis d’impressió, enquadernació i fotografia digital, i ara, a més a més, també s’ofereix el servei d’estanc amb la venda de tabac i cigars.